Ingyenes házhozszállítás! –  Több mint 15.000 minőségi termék közül válogathatsz – Barátságos áron juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez  – Környezettudatos csomagolás – Rövid szállítási határidő – Minimum 30.000 Ft értékű vásárlást fogadunk el

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Bioconnect kids zöldség-gyümölcs konc.béta-glükánnal 210 g

5159 Ft

Termékinformáció

Ön is félti gyermekét a fertõzésektõl, betegségektõl?
Sokszor hiányzik gyermeke a bölcsõdébõl, óvodából, iskolából makacs betegségek miatt?
Az Ön gyermeke sem eszik elegendõ gyümölcsöt, zöldséget?
Tudta, hogy a megfelelõ vasbevitel meghatározó fontosságú gyermeke egészsége szempontjából, hiszen kisgyermekkorban a vashiányos táplálkozás az agy és az idegrendszer fejlõdését is befolyásolja?
Tudta, hogy a vashiány – a súlyos vérszegénység mellett – a késõbbiekben akár tanulási nehézségek, sõt viselkedési zavarok okozója is lehet?
Szeretné gyermekének biztosítani a kiegyensúlyozott fizikai és szellemi aktivitást?
Szeretné gyermeke immunrendszerét támogatni, de tanácstalan és nehezen választ az étrend-kiegészítõk és multivitaminok kínálatából? Fontos önnek a természetes alapanyagok használata?
Fontosnak tartja megfelelõ antioxidáns vegyület bevitelét (flavonoidok, polifenolok, stb), de tudja azt is, hogy ezt sem szabad túlzásba vinni?
Olyan természetes készítményt keres, ami ráadásul még finom is és biotermék?
HA IGEN,
Hazai gyártó által, ellenõrzött ökológiai gazdálkodásból származó , kb.2 kg bio zöldség-gyümölcsbõl készített, magas antioxidáns hatású, magas flavonoid és polifenol tartalmú szuperkoncentrátum (BRIX: 82%) – németországi gyártású béta glükánnal – gyermekeink immunrendszerének védelméért.
Kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezõanyagot nem.
Alacsony hõfokon, speciális eljárással készült, hogy a hatóanyagokat semmilyen károsodás ne érje
Támogatja a kiegyensúlyozott és tápanyagokban gazdag étkezést
napi 1-2 kávéskanál elfogyasztása javasolt, mely 15-20 mokkáskanál gyümölcs és zöldség elfogyasztásával egyenértékû.
120 g-os és 210 g-os kiszerelésben is kapható (~havi, ~ félhavi adagok)
Összetevõk
Yestimun béta-glükán (100mg/nap, a teljes üveg 1,4%-a) bio gyümölcs (meggy: 50%, vörös szõlõ (10%) és bio zöldségkoncentrátum (cékla: 28,6%, csicsóka:10%).
Yestimun béta-glükán: „Napi bevitele elõsegíti az immunrendszer mûködését, természetesen hozzájárul a megfelelõ immunválaszokhoz és hozzájárul a felsõlégúti rendszer egészségének megõrzéséhez”. Természetes módon aktiválja és folyamatosan aktívan tartja gyermeke szervezetének elsõdleges védelmi vonalát, amelyre a modern kor étkezési szokásai mellett nincs hasonlóan reálisan elérhetõ alternatíva.
Bio meggy: kiemelkedõ antibakteriális hatás, antioxidáns hatás, immunmûködés támogatása
Bio vörös szõlõ: magnézium, folsav, B-vitamin és vasforrás, regeneráló hatású antioxidáns
Bio cékla: megfelelõ szellemi fejlõdés és mûködés, immunmûködés támogatása, a tumorok ellensége, májvédelem, méregtelenítés, antioxidáns hatás
Bio csicsóka: immunmûködés támogatása, diabétesz elkerülése, vércukorszint csökkentése, bélflóra visszaállítása, megfelelõ bélmûködés, gyermekkori élelmiszer-allergia elkerülése, megszüntetése
Mi az a béta-gkükán?
Yestimun egy természetes béta-glükán, melyet egy nagy tisztasági fokú, szabadalmaztatott élesztõ sejtfalából nyernek ki. Ez a kivételes összetevõ aktiválja gyermeke elsõdleges védelmi vonalát, a veleszületett immunrendszert, folyamatos szedése állandó, hatékony védõpajzsot nyújt a vírusos és bakteriális fertõzésekkel, egyéb megbetegedésekkel szemben.

Származási ország: Magyarország

Gyártó: Bioconnect

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba