Ingyenes házhozszállítás! –  Több mint 15.000 minőségi termék közül válogathatsz – Barátságos áron juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez  – Környezettudatos csomagolás – Rövid szállítási határidő – Minimum 30.000 Ft értékű vásárlást fogadunk el

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Bio menü bio búzafû por 125 g

1471 Ft

Termékinformáció

A zsenge búza az úgynevezett zöld élelmiszerek közé tartozik, melyeknek nagyon sokoldalú kedvezõ hatása van az egészségünkre.

A legfontosabbak közé tartozik az ellenálló képesség növelése, az emésztés és az egész emésztõrendszer mûködésének serkentése. Lúgos ph-ja közömbösíti a helytelen táplálkozás miatt elsavasodott szervezetet. A zsenge búzában lévõ klorofill és betakarotin kiváló antioxidáns.

– elõsegíti az emésztõcsatorna mûködését
– semlegesíti az elsavasodott szervezetet
– növeli az ellenálló képességet és regenerációt
– lebontja a testszagokat
– sok antioxidánst tartalmaz

Kiváló hatása van az egész emésztõrendszerre. Rostanyag tartalma miatt javítja a bélmozgást, kedvezõen befolyásolja úgy a hasmenést, mint a székrekedést, valamint a gyulladásos és fekélyes betegségek gyógyulását. Lúgos hatásával közömbösíti a helytelen táplálkozás (szacharidok, cukrok) miatt elsavasodott szervezetet, ami pl. gyomorégésben mutatkozik meg.

A zsenge búza betakarotin, klorofill és számos enzim formájában kiváló forrása az antioxidánsoknak. Enzim tartalmának köszönhetõen nagymértékben csökkenti a degeneratív és rákkeltõ folyamatok veszélyét. A vitaminok közül a zsenge búza betakarotint (A-provitamin), B vitamin komplexet (B ,B, B3, B5, B8, B12), C-, E-, K-vitamint és zeaxantint (erõs oxidáns hatású karotinoid) tartalmaz.

A zsenge búza általában javítja a szervezet vitalitását, energia ellátását és méregtelenítését. Mindez a tápanyagok, enzimek, vitaminok és ásványi anyagok komplex tartalmának köszönhetõ.

Származási ország: EU

Gyártó: Bio menü

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba