Ingyenes házhozszállítás! –  Több mint 15.000 minőségi termék közül válogathatsz – Barátságos áron juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez  – Környezettudatos csomagolás – Rövid szállítási határidő – Minimum 30.000 Ft értékű vásárlást fogadunk el

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Ava növényi botoxos ránctalanító és bõrkisimító arckrém 50 ml

2674 Ft

Termékinformáció

A “”növényi botox”” – más néven a hexapeptid-11 – egy hat aminosavból felépülõ peptid. E hatóanyag javítja a sejtek anyagcseréjét és a növekedési faktorok számát, melyek felelõsek a bõr feszességéért és megújulásáért. Idõsödõ, vízhiányos arcbõr hidratálására, regenerálására ajánlott. Feszesítõ anyaga a meglévõ ráncok mélységét csökkenti és gátolja az újak kialakulását. Erõs antioxidáns hatású, nem tartalmaz allergén anyagokat. Rendszeres használatával a bõr textúrája látványosan javul. A ránckezelést kombinálhatja a magas koncentrátumú bõrkisimító szérummal és a ránctalanító szemkörnyékápoló koncentrátummal. A természetes peptidek egy új jelenség a revitalizációban és celluláris kozmetikában.

Hibamentes, selymes és erõs bõr
A létrehozott peptid komplexek közvetítõ anyag nélkül, közvetlen képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bõrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erõteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetû bõrszövetet képesek produkálni.

Erõteljesen csökkentik a ráncok mélységét, újjáépítik a bõr szerkezetét, feszessé és rugalmassá teszik azt. Eltüntetik a sápadtságot és széppé varázsolják a bõr színét. Optimalizálják a mikro cirkulációt és az anyagcserét a bõrben, lassítják a bõr öregedését, erõsen hidratálják, kisimítják és megfiatalítják az arcbõrt. Eltüntetik a salakanyagokat és a toxinokat, csökkentik a duzzanatokat, helyreállítják a bõr korral járó változásait.

Származási ország: Lengyelország

Gyártó: Ava

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba