Ingyenes házhozszállítás! –  Több mint 15.000 minőségi termék közül válogathatsz – Barátságos áron juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez  – Környezettudatos csomagolás – Rövid szállítási határidő – Minimum 30.000 Ft értékű vásárlást fogadunk el

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Aromax légzéskönnyítõ szaunaolaj 50 ml

3069 Ft

Termékinformáció

Enyhíti a légzés problémáit, megfázás idején növeli a szervezet ellenálló képességét az alábbi illóolajoknak köszönhetõen:
• Citrom: A citromolaj szinte nélkülözhetetlen a különbözõ helyiségek légterének (kórházak stb.) fertõtlenítésében, amit fõként járványos idõszakokban érdemes használni (tehát nem csak légtérillatosítként lehet alkalmazni).
• Erdeifenyõ: Az említett erdeifenyõ olajok antimikrobiális, bõrvörösítõ, keringésfokozó és tonizáló hatásúak.
• Eukaliptusz: frissítõ, hangulatjavító és a figyelem összpontosítását elõsegítõ légtérillatosító keverékek összetevõjeként is használhatjuk.
• Niaouliolaj: fõ alkotórészként viridiflorolt tartalmazó niaouli olajat gyermekek légúti panaszainak kezelésére lehet használni párologtatás, aromafürdõ, légzéskönnyítõ mellkasi krémek és légzéskönnyítõ inhaláló keverékek
Szaunázás
A szaunázással kapcsolatban fontos tudnunk azt, hogy az illóolajok leginkább belélegzés útján fejtik ki hatásukat. Kedvezõ élettani hatásaikon (pl. a légutak fertõtlenítésén és átjárhatóságuk javításán) túl pozitívan befolyásolhatják az érzelmeket és a hangulatot. Szaunázáshoz az illóolaj-keverékekbõl 2-5 cseppet adjunk a felöntõ kanál vizéhez, majd öntsük a forró kövekre.
Száraz-meleg szaunában az illóolajoknak elsõsorban a légutakra, az idegrendszerre és az érzelmekre kifejtett hatásai érvényesülnek, gõzfürdõben pedig a bõrre kerülõ illóolajos pára lehet különösen jórékony hatású a bõrre és a bõr alatti szövetekre.
Figyelem!
A szaunázás bizonyos esetekben (pl. szív- és keringési betegségek, gyulladásos betegségek, heveny ízületi bántalmak, légúti megbetegedések, várandósság, láz stb.) ellenjavallt, ezért a szaunázás elõtt konzultáljon háziorvosával. Az illóolajok tûzveszélyesek, ezért azokat nem szabad közvetlenül a forró kövekre önteni, alkohollal keverve használni és a mûködõ szaunában tárolni! Használatuk során gondoljunk az esetleges egyéni olajérzékenységre, használat után pedig gondoskodjunk a szaunakamra alapos átszellõztetésérõl!

Származási ország: EU

Gyártó: Aromax

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba