Ingyenes házhozszállítás! –  Több mint 15.000 minőségi termék közül válogathatsz – Barátságos áron juthatsz hozzá kedvenc termékeidhez  – Környezettudatos csomagolás – Rövid szállítási határidő – Minimum 30.000 Ft értékű vásárlást fogadunk el

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

7001 finom párolt só jódozott dobozos 500 g

222 Ft

Termékinformáció

A só nélkülözhetetlen számunkra. Ételeink ízesítésén túl, testünk sem nélkülözheti a sót, hiánya kiszáradást okozhat. Egyszóval szükségünk van a sóra csakúgy, mint a vízre, vagy a levegõre.

A világ legrégebbi ismert sóbányája az ausztriai Hallstattban van, ahol elõdeink már 7000 éve is bányászták a sót, jóval az egyiptomi piramisok építése elõtt. A világörökségként is elismert Hallstatt mesésen szép környékén a mai napig bányásszuk a sót.

A 7001 só a hajdani Thetys õstenger sója, amely 250 millió éve rakódott le és került az Alpok mélyére. A hegyek védelmében a 7001 só nem érintkezett semmilyen környezetszennyezéssel, így õrizte meg érintetlen tisztaságát Önnek.

A tiszta 7001 õstengeri só fokozza az ízek varázsát mindenben amit Ön süt és fõz. A konyhamûvészetben lelt örömét pedig szerettei és vendégei elismerõ szavai fogják megkoronázni.

Használjon mindig õstengeri sót az Alpok érintetlen mélyébõl!

Származási ország: EU

Gyártó: 7001

0
    0
    A kosarad
    A kosarad üresVissza a boltba